Retur

Logo 1

Retur på postkontor

Vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet ditt!  For å bytte størrelse eller returnere en vare,  fyll ut retur- og bytteskjemaet som følger med ordren. 

Bestill en returetikett (returkode Gant1949)

HER

og ta den med til et Posten-innleveringssted. Skann QR-koden, fest adresselappen og lever pakken  - så tar vi oss av resten!

OBS - Merk at det er kundens ansvar å sette seg inn i vårt retursystem. Retur er gratis for alle, dersom man benytter seg av vår returlink. Vi refunderer dessverre ikke porto kunden har betalt for selv. 

Logo 2

Varer som er forseglet

Kroppsnære produkter vil bli sendt forseglet. Dersom forseglingen er brutt kan ikke følgende produkter returneres:

• Undertøy
• Sokker
• Badetøy
• Sengetøy

Logo 3

Returer med mangler

Alle returer blir kontrollert for mangler. Dersom en vare er skadet, brukt utover normal prøving, etiketter er fjernet eller leveres tilbake 14 dager etter at den først ble mottatt vil ikke returen godkjennes.

Din ordre vil i dette tilfelle bli returnert.

Logo 1

Tilbakebetaling

Normal behandlingstid fra vi mottar din retur er 1 - 2 dager. Returnerer du i en av våre butikker vil din retur bli behandlet på stedet. Tilbakebetaling vil skje etter varen er mottatt av oss og kontrollert for mangler.

Tilbakebetaling utføres til det samme konto som betalingen ble utført fra. Det vil ta mellom 1- 3 virkedager før tilbakebetalingen er inne på kortet.

Dersom du har valgt fakturabetaling, vil du motta en oppdatert faktura via e-post og app når vi har mottatt din retur.

Logo 2

Retur via GANT butikk

Dersom du ønsker å bytte en eller flere varer i en av våre Gant Stores må du å ta med deg ordre- oversikten samt retur- og bytteskjema du mottar sammen med din bestilling.

Returnering av en artikkel eller ordre kan gjøres inntil 14 dager fra en ordre er levert eller hentet ut fra postkontor - uansett om varen er kjøpt til ordinær pris eller ikke.

Bytte og retur kan utføres i alle våre butikker.

Logo 3

Reklamasjon

Dersom du har kjøpt en vare i nettbutikken og ønsker å fremme en reklamasjon ber vi deg ta kontakt med vår kundeservie avdeling på chat, telefon eller e-post.

Har du kjøpt en vare i en av våre GANT Stores : må du dokumentere ditt kjøp med kvittering eller bankutskrift og henvende deg i butikken hvor varen er kjøpt.

Les mer om angrerett på forbrukerrådets hjemmesider her

Logo 1

Feilsending

Dersom vi mot formodning skulle ha sendt deg feil vare er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi kan sende korrekt vare så fort i som mulig.

Den feilsendte varen sender du enkelt i retur, og merker returen med feilsending.

Favoritter