Archive Shield Crew Neck Sweatshirt

40%

Archive Shield collegegenser

  • Regular fit
  • Rund hals
  • Ribbestrikk på mansjettene og på nederkanten
  • GANT-logo brodert på brystet
1 300 kr 780 kr
Considered material choice

Shield collegegenser

  • Normal passform
  • Rund hals
  • GANT-logo brodert på brystet
1 500 kr

2 av 2 produkter

Collegegenser til herre

Collegegenseren er et viktig plagg for GANT. Genseren som også ofte blir kalt crewneck, sweatshirt eller pullover er en sporty genser, som regel laget av myk bomullsjersey med rund hals, og ribbestrikk på mansjettene og på nederkanten. Hos GANT har vi mange ulike collegegensere og i en mengde farger, som enkelt kan matches med jeans, shorts eller joggebukser.

Hvilken college-genser er best for meg?

For å velge riktig collegegenser er det enklest å først bestemme hvilken farge du ønsker. Deretter kan du finne ut om du ønsker en liten, diskré logo, eller om du ønsker en stor logo med mer farger og trykk. Har du en jobb hvor du ikke må kle deg formelt, kan du fint bruke en button-down skjorte under genseren, for å gjøre den litt mer kontorvennlig. Våre collegegensere er så myke og behagelige at du kommer til å ønske å bruke dem hele tiden.

Anledninger å bruke collegegenser til

En collegegenser er et avslappet plagg, som kan brukes til trening, til fritid eller på jobb. Våre collegegensere er laget av premium bomullsblanding og de er pene nok til å brukes på jobb med vår preppy GANT-logo brodert på brystet.

Hvilke andre klesplag passer med en college-genser?

Collegegenseren er en viktig del av vår kolleksjon, og vi synes den passer ypperlig med jeans, chinos eller med matchende joggebukser for et koordinert antrekk. Med jeans eller chinos og en button-down skjorte får du et avslappet antrekk som også er pent.