Ingen produkter ble funnet som passet dine kriterier.

Kåper til dame for alle anledninger

Visste du at vår kolleksjon av damekåper er allsidige og kan styles for enhver anledning? Enten du skal delta i en formell sammenkomst eller ønsker å legge til et elegant preg på ditt daglige antrekk, så har vi den perfekte kåpen for deg. Våre elegante kåper til dame, gir deg et sofistikert utseende som kan styles med det meste.

For en uformell og avslappet look, kombiner din kåpe med en myk ullgenser og et stilig skjerf. Ønsker du å skape et formelt uttrykk? Kombiner kåpen med en elegant kjole eller skjørt fra vårt sortiment av dameklær. Fullfør looken med et par stilige boots.

Kort eller lang ullkåpe - hva passer din stil best?

Står du overfor valget mellom en kort ullkåpe eller en lang ullkåpe? Korte ullkåper gir et moderne og ungdommelig uttrykk, perfekt for å fremheve dine ben og dine favorittsko. Lange ullkåper tilbyr derimot en tidløs eleganse og ekstra varmebeskyttelse i kaldt vær. Finn din nye favoritt!

Hvordan vaske kåper?

Vester er fantastiske for å kombinere med ulike antrekk. De ser flotte ut over en høyhalset genser for et sofistikert utseende, eller en hettegenser for en mer casual stil. De er et utmerket valg for både hverdagsbruk og utendørsaktiviteter.