Anniken Jørgensen

 

13 Produkter
Sorter etter
Annijor Mars CS2 - Trench Coat

Stripete Linskjerf

* 65cm x 65cm * GANT logo embroidered at border
kr 500,00
Annijor Mars CS3 - Genser

Ribbestrikket Tanktop

* Slim fit * Scoop neck * Ribbed structure
kr 600,00

Stripete Ribbestrikkgenser med Rund Hals

Denne genseren er laget av 100% økologisk bomull av høy kvalitet. Den preppy genseren har myk ribbestrikk rund halsen, på mansjettene og på nederkanten og den har et heldekkende Breton-stripemønster i ribbestrikk. Bruk den med chinos eller jean for et antrekk som er både avslappet og sofistikert på en og samme tid.
kr 1 800,00
Annijor Mars CS5 - BW genser rundt

Klassisk Trench Coat

Denne kåpen kommer med alle de tradisjonelle detaljene til en klassisk trench coat, men med en moderne vri. Kåpen er laget av fin twill med en vannavvisende finish, den har raglanskuldre, høy splitt bak og justerbare bånd på ermene.
kr 4 500,00
Annijor Mars CS1 - Cargo Jeans
Annijor Mars CS4 - stripegenser

Kabelstrikket Genser med V-hals

Denne genseren er laget av en myk og behagelig blanding av økologisk bomull og ull, og den er lappeteppeinspirert med intarsia-strikkedetaljer. Genseren har en oversized passform, stripete v-hals med kontrastsøm, og ribbestrikkdetaljer på nederkanten og på mansjettene. Style den med løse jeans og joggebukser for et avslappet og kult antrekk.
 • Oversized passform (Oversized fit)
 • Krage med V-hals
 • Intarsia-design
 • kr 2 500,00
  Annijor Mars CS6 -

  Pull-On-Bukser i Lin og Viskose

  I en myk lin- og viskoseblanding er disse "pull-on"-buksene med høyt liv og avslappede, rette ben den perfekte sommerbuksen. Bruk dem med en linskjorte eller en hvit t-skjorte for et enkelt, og behagelig antrekk du vil bruke igjen og igjen, hele sommersesongen.
 • Middelshøyt liv, avslappede ben 
 • Elastisk liv
 • Lange ben
 • kr 1 400,00

  Cargo-Jeans med Vide Ben

  Med mange lommer og dekorativ søm har vi blandet kule cargodetaljer med klassisk denim. Buksen er laget av resirkulerte bomullsfibre og kommer i en unik og uttrykksful vask.
  kr 1 900,00

  Ribbestrikket Tanktop

  * Slim fit * Scoop neck * Ribbed structure
  kr 600,00

  Midiskjørt i Lin og Viskose

  Dette skjørtet er laget av en superbehagelig blanding av lin og viskose, som gjør at skjørtet henger tungt og feminint på hoftene. Skjørtet kommer i en avslappet passform med middelshøy liv med elastikk i linningen bak og utsvingt skjørt. Detaljer inkluderer glidelås i sidesømmen, overlappende front og bred nederkant.
  kr 1 400,00

  Pologenser i Bomull og Lin

  * Regular fit * RIb endings at hem and sleeve cuffs * GANT embroidery at chest
  kr 1 700,00

  Skjortejakke i Lin og Viskose

  Denne jakken er laget av en myk og luftig blanding av viskose og lin. Designet er inspirert av tradisjonelt og funksjonelt arbeidstøy, og den har en avslappet passform med brystlommer, lommer i sidesømmen, overdimensjonerte mansjetter og knapper av hornimitasjon. Bruk den med en sommerkjole eller med en t-skjorte og jeans.
  kr 2 400,00

  Pull-On Shorts i Lin- og Viskoseblanding

  * Mid rise, relaxed leg * Hits mid thigh * Elastic waistband * Side seam pockets
  kr 1 100,00

  Overskjorte i Twill

  Dette er en allsidig skjorte som passer like godt som en sommerjakke. Skjorten er laget av solid bomullstwillmed point-krage, påsydde lommer på brystet, knapper av hornimitasjon samt fold og opphengshempe i ryggen.

  • Relaxed fit
  • Pointkrage
  • To påsydde lommer
  • Brodert GANT-logo på ermet
  kr 1 600,00

  13 av 13 produkter